Lees hier de reviews over hoe andere mensen de coaching en trainingen van Broncoaching hebben ervaren:

Een eerste stap op weg naar meer zelfvertrouwen

Rated 4 out of 5
juni 25, 2019

Inzicht in hoe ik echt nu ben en doe. Dit is voor mij vooral geleefd hebben vanuit defense, negatieve overtuigingen over anderen los mogen laten. Positief met mijn collega’s omgaan levert ook positiviteit van uit mijn collega’s op. Het kernwaarden quadrant heeft mij geleerd te zien met wie ik te maken heb en dat ik daar ook zelf invloed op heb hoe ik met mijn allergieën en valkuilen mag omgaan. Het G-schema heeft mij de mogelijkheid geboden anders naar situaties te kijken en op een positieve manier invulling te geven aan moeilijke situaties. Mindfullness kan helpen om meer in rust te zijn.
Ik heb het coachtraject als positief opbouwend ervaren. Spiegel die mij is voorgehouden en mij heeft laten zien hoe ik doe en hoe ik mag doen vanuit eigen kracht en positiviteit!

Hans

Duidelijke stappen om tot het doel te komen

Rated 5 out of 5
mei 29, 2019

Het doel van de coaching was de beperkingen door mijn ziekte van Crohn en daarbij de beperkingen die ik ondervind in oa het werk en regelgeving UWV een plek kunnen geven en vooral leren accepteren dat het zo is. Door de coaching heb ik mijn ziekte en werksituatie een plek gegeven en daarbij weer alles goed kunnen relativeren. Ik heb het coachtraject als prettig ervaren, de coach Wendy-Ann stelt je op je gemak en laat de realiteit onder ogen zien.

Joran

Ontspannen sfeer en ik heb het gevoel dat ik echt begrepen en geholpen werd

Rated 5 out of 5
mei 18, 2019

Mijn doel was uit zoeken waarom ik blokkeer bij mijn thuisstudie en begeleiding daar in. Door onderzoeken vanuit onder andere Stichting MEE blijkt dat de studie te hoog gegrepen is. Wendy Ann heeft mij begeleid in het verwerken van die informatie en ze heeft geholpen met hoe nu verder. We hebben ook ontspanningsoefeningen gedaan, wat ik erg fijn vond en oefeningen gedaan om bepaalde gesprekken te voeren. Dit hielp allemaal heel goed en maakte het minder eng om de gesprekken ook aan te gaan. Ik heb het coachtraject als geheel ervaren als heel erg prettig. Ik had er bij het kennismakingsgesprek al een goed gevoel over. Haar manier van begeleiden vind ik ook fijn. Ze heeft een rustige uitstraling en dat helpt bij mij heel erg om zelf ook de rust te vinden.

Nancy

Het heeft me geholpen bepaalde denkpatronen te zien en te veranderen (keuze!)

Rated 5 out of 5
april 28, 2019

Ik wilde richting geven aan mijn leven na jaren van mantelzorg en bezorgd zijn en hoe ik kan kiezen voor genieten (het mag!). Ik zie nu mijn gedrag eerder en visualiseer gelijk dan de metafoor die ik uitgekozen heb. Sta stil even. Ik heb het coachtraject als erg prettig en helpend ervaren al was het soms wel eens lastig om te visualiseren.

Iris

Ik heb er een hoop aan gehad

Rated 5 out of 5
april 27, 2019

Nadat ik uit de revalidatie kwam (herseninfarct) heb ik samen met Wendy-Ann weer een vaste structurele dagindeling gemaakt. Ik heb het coachtraject als prettig ervaren, ik stond er blanco in. Wendy-Ann is een ruimdenkend persoon en prettig om mee te brainstormen enzovoorts.

Ellen

Scroll naar top