Lees hier de reviews over hoe andere mensen de coaching en trainingen van Broncoaching hebben ervaren:

Ontspannen sfeer en ik heb het gevoel dat ik echt begrepen en geholpen werd

5,0 rating
mei, 2019

Mijn doel was uit zoeken waarom ik blokkeer bij mijn thuisstudie en begeleiding daar in. Door onderzoeken vanuit onder andere Stichting MEE blijkt dat de studie te hoog gegrepen is. Wendy Ann heeft mij begeleid in het verwerken van die informatie en ze heeft geholpen met hoe nu verder. We hebben ook ontspanningsoefeningen gedaan, wat ik erg fijn vond en oefeningen gedaan om bepaalde gesprekken te voeren. Dit hielp allemaal heel goed en maakte het minder eng om de gesprekken ook aan te gaan. Ik heb het coachtraject als geheel ervaren als heel erg prettig. Ik had er bij het kennismakingsgesprek al een goed gevoel over. Haar manier van begeleiden vind ik ook fijn. Ze heeft een rustige uitstraling en dat helpt bij mij heel erg om zelf ook de rust te vinden.

Nancy

Het heeft me geholpen bepaalde denkpatronen te zien en te veranderen (keuze!)

5,0 rating
april, 2019

Ik wilde richting geven aan mijn leven na jaren van mantelzorg en bezorgd zijn en hoe ik kan kiezen voor genieten (het mag!). Ik zie nu mijn gedrag eerder en visualiseer gelijk dan de metafoor die ik uitgekozen heb. Sta stil even. Ik heb het coachtraject als erg prettig en helpend ervaren al was het soms wel eens lastig om te visualiseren.

Iris

Ik heb er een hoop aan gehad

5,0 rating
april, 2019

Nadat ik uit de revalidatie kwam (herseninfarct) heb ik samen met Wendy-Ann weer een vaste structurele dagindeling gemaakt. Ik heb het coachtraject als prettig ervaren, ik stond er blanco in. Wendy-Ann is een ruimdenkend persoon en prettig om mee te brainstormen enzovoorts.

Ellen

Scroll naar top