Lees hier de reviews over hoe andere mensen de coaching en trainingen van Broncoaching hebben ervaren:

Het traject heeft mij vooruit gebracht

5,0 rating
juli, 2019

Ik heb het coachtraject als heel fijn ervaren. Ik zag er eerst een beetje tegenop, omdat ik hulpverlener ben en zelf veel coaching heb gehad tijdens mijn studie. Ik was een beetje bang dat ik veel technieken zou herkennen en mij daardoor niet goed kon openstellen. Maar dit was totaal niet het geval. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en Wendy-Ann is een hele prettige coach in de omgang en communicatie. Ze straalt warmte en veiligheid uit. Tijdens ons laatste gesprek hebben we ‘de stand van zaken’ vergeleken nu en aan het begin. En toen bleek er toch echt wel heel veel (positief) verandert te zijn. Het enige wat ik lastig vond was af en toe de opdrachten. Ik merkte dat, bijvoorbeeld zo’n G-schema, echt veel tijd kost om in te vullen. Soms had ik daar door mijn persoonlijke situatie gewoonweg de energie niet voor of had ik na mijn werk teveel pijn om mij hierop te concentreren. Toch voelde het wel als een druk, want ik begreep wel dat ik mij moest inzetten om het traject te doen slagen. Hiermee zat ik dus af en toe in de knoop.

Silke

Heel goed het heeft mij erg geholpen

5,0 rating
juli, 2019

Mijn doel bij coaching was vooral mezelf versterken. Met behulp van mijn coach dat ik beter zou weten wat mijn doelen zijn in mijn werk en hoe ik kan leren om beter te kunnen focussen. Maar ook de balans tussen mijn werk en mijn gezin. Heb 6 keer gesprekken gehad met Wendy-Ann, tijdens onze gesprekken heb ik mbv mijn coach geleerd welke waarden voor mij belangrijk zijn op mijn werk en in mijn gezin. Dit gaf mij inzicht wat voor mij heel hoog op de lijst stond wat echt belangrijk was en het hielp me om mijn doelen scherper te krijgen.
Heb geleerd hoe belangrijk het is om aan mezelf te denken, hoe je je kan opladen waar ik energie van krijg en wat mijn energie slurpers zijn. En hoe ik dit kon verbeteren en kan vast houden. Om heel duidelijk te weten wat mijn ruimte is en anderen niet zo makkelijk hierin toelaten goed om de grenzen helder te stellen en waar nodig communiceren. Durven om nee te zeggen en doen wat ik zelf belangrijk vind.
Het was voor mij het eerste keer om een coach te hebben maar zal zeker niet het laatste zijn. Combinatie met oefeningen en in gesprek zijn was goed. Vooral de oefeningen heb ik veel aan gehad. Het heeft mij gelukkig bewuster maar vooral ook sterker gemaakt.

Saniye

Heel erg goede coaching voor bewustwording en transformatie

5,0 rating
juli, 2019

De coaching heeft mij zeer waardevolle inzichten opgeleverd. Ik heb beter leren inzien hoe mijn negatieve overtuigingen mijn gedrag bepalen en waarom dat zo is. Er zaten diepere lagen onder die ik zelf niet had ontdekt. Met de coach een begin gemaakt om meer in kracht te komen en meer vanuit gelijkwaardigheid in het leven te staan en van daaruit meer in contact te komen met wat ik werkelijk wil in het leven. Ik heb het coachtraject als zeer prettig ervaren. Wendy-Ann is een intelligente en empathische coach die ook kan doorpakken. Ze ziet snel wat er nodig is en weet dat goed om te zetten in concrete oefeningen.

Erik

Een eerste stap op weg naar meer zelfvertrouwen

4,0 rating
juni, 2019

Inzicht in hoe ik echt nu ben en doe. Dit is voor mij vooral geleefd hebben vanuit defense, negatieve overtuigingen over anderen los mogen laten. Positief met mijn collega’s omgaan levert ook positiviteit van uit mijn collega’s op. Het kernwaarden quadrant heeft mij geleerd te zien met wie ik te maken heb en dat ik daar ook zelf invloed op heb hoe ik met mijn allergieën en valkuilen mag omgaan. Het G-schema heeft mij de mogelijkheid geboden anders naar situaties te kijken en op een positieve manier invulling te geven aan moeilijke situaties. Mindfullness kan helpen om meer in rust te zijn.
Ik heb het coachtraject als positief opbouwend ervaren. Spiegel die mij is voorgehouden en mij heeft laten zien hoe ik doe en hoe ik mag doen vanuit eigen kracht en positiviteit!

Hans

Duidelijke stappen om tot het doel te komen

5,0 rating
mei, 2019

Het doel van de coaching was de beperkingen door mijn ziekte van Crohn en daarbij de beperkingen die ik ondervind in oa het werk en regelgeving UWV een plek kunnen geven en vooral leren accepteren dat het zo is. Door de coaching heb ik mijn ziekte en werksituatie een plek gegeven en daarbij weer alles goed kunnen relativeren. Ik heb het coachtraject als prettig ervaren, de coach Wendy-Ann stelt je op je gemak en laat de realiteit onder ogen zien.

Joran

Scroll naar top