Lees hier de reviews over hoe andere mensen de coaching en trainingen van Broncoaching hebben ervaren:

Wendy weet op een open manier om zelf je probleem in kaart te brengen en gezamenlijk tot een oplossing te komen.

Rated 5,0 out of 5
oktober 4, 2021

Ik ben afgelopen zomer bij Wendy Ann geweest met problemen omtrent tinnitus (oorsuizen) waardoor ik niet meer optimaal kon functioneren op mijn werk. er werd meer van mijn verwacht dan ik aan kon. Wendy Ann heeft mij geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en zodra dat tegensputtert gas terug te nemen. Ik kreeg dan last van overmatige hoofdpijn en kramp in mijn nek en schouders (dat heeft weer te maken met tinnitus) We zijn nu een paar maanden verder en het helpt echt. In het begin was het moeilijk om het vol te houden (ook omdat er meer van je wordt verwacht). Maar echt, het was een eyeopener en het lukt nog steeds om gehoor te geven aan de signalen van je eigen lichaam.

Onno

Gesprekken met impact

Rated 5,0 out of 5
april 29, 2021

Wendy-Ann weet op een respect- en liefdevolle wijze te triggeren en hiermee daadwerkelijk impact te realiseren.

Coaching die er toe doet.

R.

Prettige, aangename ontmoetingen

Rated 4,0 out of 5
januari 20, 2021

Het was een verrassing om deze ervaring te krijgen in het kader van personal coaching. Het was een wake-up call om leren te wieden in teveel prioriteiten in een te nauw tijdsbestek. Het leren nee-zegen. Zoeken naar de essentie in het leven en het focussen op datgene wat er echt toe doet. De uitdaging zal zijn om de nieuw opgedane ervaringen als methode in je handelen te verankeren. Bijzondere omstandigheid is natuurlijk COVIT en de onzekerheden die dit met zich brengt. Dat geeft extra spanning en stelt de focus vraag des te prangender.

Hans Vrind

Het traject heeft mij vooruit gebracht

Rated 5,0 out of 5
juli 17, 2019

Ik heb het coachtraject als heel fijn ervaren. Ik zag er eerst een beetje tegenop, omdat ik hulpverlener ben en zelf veel coaching heb gehad tijdens mijn studie. Ik was een beetje bang dat ik veel technieken zou herkennen en mij daardoor niet goed kon openstellen. Maar dit was totaal niet het geval. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en Wendy-Ann is een hele prettige coach in de omgang en communicatie. Ze straalt warmte en veiligheid uit. Tijdens ons laatste gesprek hebben we ‘de stand van zaken’ vergeleken nu en aan het begin. En toen bleek er toch echt wel heel veel (positief) verandert te zijn. Het enige wat ik lastig vond was af en toe de opdrachten. Ik merkte dat, bijvoorbeeld zo’n G-schema, echt veel tijd kost om in te vullen. Soms had ik daar door mijn persoonlijke situatie gewoonweg de energie niet voor of had ik na mijn werk teveel pijn om mij hierop te concentreren. Toch voelde het wel als een druk, want ik begreep wel dat ik mij moest inzetten om het traject te doen slagen. Hiermee zat ik dus af en toe in de knoop.

Silke

Heel goed het heeft mij erg geholpen

Rated 5,0 out of 5
juli 16, 2019

Mijn doel bij coaching was vooral mezelf versterken. Met behulp van mijn coach dat ik beter zou weten wat mijn doelen zijn in mijn werk en hoe ik kan leren om beter te kunnen focussen. Maar ook de balans tussen mijn werk en mijn gezin. Heb 6 keer gesprekken gehad met Wendy-Ann, tijdens onze gesprekken heb ik mbv mijn coach geleerd welke waarden voor mij belangrijk zijn op mijn werk en in mijn gezin. Dit gaf mij inzicht wat voor mij heel hoog op de lijst stond wat echt belangrijk was en het hielp me om mijn doelen scherper te krijgen.

Heb geleerd hoe belangrijk het is om aan mezelf te denken, hoe je je kan opladen waar ik energie van krijg en wat mijn energie slurpers zijn. En hoe ik dit kon verbeteren en kan vast houden. Om heel duidelijk te weten wat mijn ruimte is en anderen niet zo makkelijk hierin toelaten goed om de grenzen helder te stellen en waar nodig communiceren. Durven om nee te zeggen en doen wat ik zelf belangrijk vind.

Het was voor mij het eerste keer om een coach te hebben maar zal zeker niet het laatste zijn. Combinatie met oefeningen en in gesprek zijn was goed. Vooral de oefeningen heb ik veel aan gehad. Het heeft mij gelukkig bewuster maar vooral ook sterker gemaakt.

Saniye

Scroll naar boven
Scroll naar top