Tarieven

Coaching Prijs per sessie (1,5 uur):
Particulier € 65,-
Mensen met een laag inkomen kunnen in aanmerking komen voor een gereduceerd tarief.
Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.
Zakelijk € 95,- ex BTW
Training/workshops
8-weekse Mindfulnesstraining (MBSR) €285,- inclusief trainingsmateriaal en stiltedag.
Indien de kosten van de training door de werkgever worden vergoed, is het tarief €395,-ex BTW.
Training ‘Effectief ontspannen’ – Vergroten veerkrachtZakelijk: zowel incompany als op externe locatie. Vraag een offerte aan.
Individueel: mail naar info@broncoaching.nl voor meer informatie.
Workshop “Omgaan met stress” €45,-
Vergoeding

Er zijn meerdere manieren voor particulieren en individuen om toegang te krijgen tot een budget. Bekijk de verschillende onderstaande opties of je recht hebt op een vergoeding.

Optie 1: Check je cao of ga in overleg met je leidinggevende
Vakbonden en werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling en preventie van stressgerelateerde ziektes in. Goed nieuws, want de kans is aanwezig dat in je CAO een coaching- of opleidingsbudget is opgenomen. Dit bedrag is dan ieder jaar voor jou of je team gereserveerd door de werkgever en kan na overleg met je werkgever vrij besteed worden aan coaching of loopbaanbegeleiding.

Optie 2: Belastingaftrek voor particulieren
Kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding zijn boven een bedrag van 250 euro volledig belasting aftrekbaar, mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. Het gaat dan om kosten die gezien worden als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Coaching kan aan dit criterium voldoen als je het inzet om beter of effectiever te presteren op je werk of als je het inzet bij het vinden van een andere baan, zowel bij de huidige werkgever als daarbuiten. Let op: de aftrek van scholingskosten voor particulieren vervalt aan het einde van 2020. Je kunt hier dus nog maar beperkt gebruik van maken.

Belangrijk: omdat Broncoaching niet de begunstigde is van de belastingaftrek kunnen wij je geen garanties geven over de toepasbaarheid in jouw situatie. Neem bij twijfel contact op met je belastingadviseur, boekhouder, accountant of de belastingdienst.

Optie 3: Belastingaftrek voor ondernemers
Kosten voor de sessies voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Wil je graag advies over hoe je dit het beste kunt doen? Neem contact op met je accountant, boekhouder of belastingadviseur.

Optie 4: Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Mocht je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben en ons coachtraject gebruiken om weer aan de slag te gaan dan is de kans zeer groot dat het volledige coachtraject wordt vergoed. Ook dit kan je het beste vooraf informeren bij je verzekering.

Scroll naar top