Algemeen

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website Broncoaching.nl.
Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, ga je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Broncoaching of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website. Broncoaching streeft ernaar correcte en actuele informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk correct, actueel en volledig is.

Broncoaching heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in coaching en training te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud of herstel van een goede gezondheid. De informatie op broncoaching.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Indien Broncoaching links naar websites van derden weergeeft is het gebruik van dergelijke links voor eigen risico. Broncoaching aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. De informatie op dergelijke websites is door de Broncoaching niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Scroll naar boven
Scroll naar top