Trainingen en workshops
Neem de stap naar jezelf

Trainingen en workshops

Bekijk de trainingen en workshops van Broncoaching op het gebied van stressreductie en mindfulness.

8-weekse Mindfulnesstraining

Wil je minder stress, meer plezier, leren aanwezig te zijn in het huidige moment, bewust keuzes maken, meer afstand kunnen nemen van je problemen? Dan is de 8-weekse training Mindfulness geschikt voor jou.

Wanneer

In maart 2020 start de 8-weekse training Mindfulness. De locatie en de exacte startdatum zijn nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden van de eerstvolgende training? Stuur dan een mail naar info@broncoaching.nl.

Programma

De training bestaat uit 8 sessies van 2,5 uur, plus één hele terugkom of oefendag. In iedere sessie behandelen we een ander thema. In de 8 weken oefen je dagelijks ook thuis. Mindfulness is een praktische training, je leert door te doen.

Kleding

Trek gemakkelijk zittende kleding aan waarin je je ook kan bewegen.

Prijs

Zie Tarieven

Trainingen en workshops Broncoaching
Voor wie

Iedere volwassene, jong of oud, met of zonder klachten is welkom. En de training is met name voor je geschikt als je minder stress wilt, meer wilt genieten, beter wilt leren omgaan met moeilijke emoties, minder wilt piekeren en gezonder wilt zijn!

Voorgesprek

Vooraf vindt een telefonisch kennismakings- en intakegesprek met de trainer plaats om te zien of de training bij je past.

De kunst van ontspannen

Wekelijks diep ontspannen

Leer nu de kunst van het ontspannen. Een unieke beleving. Maak kennis met tal van effectieve ontspanningstechnieken, van ademhalingstechnieken tot autogene training en yoga. Zo kan je zelf ervaren wat goed voor jou werkt. Wil jij ook wekelijks diep ontspannen en minder stress in je dagelijkse leven ervaren?

Waar en wanneer

Wekelijks vanaf woensdag 13 november

Tijd: 19.45 – 21.00

Plaats: Buurthuis EveNaarHuis
Sumatraweg 352, 1355 JM Almere

Kleding

Doe gemakkelijk zittende kleding aan waarin je vrij kan bewegen.

Trainingen en workshops Broncoaching
Programma

We gaan wekelijks ‘ontstressen’. Er zullen allerlei verschillende ontspanningstechnieken de revue passeren. Van ademhalingstechnieken die je in kan zetten bij stress, spierontspanning, yogahoudingen tot en met autogene training en meer. Je bent van harte welkom om mee te doen.

Prijs

Zie Tarieven


Workshop “Omgaan met stress”

Leer in de praktische workshop ‘Omgaan met stress‘ om stress te herkennen, de gevolgen van stress en vooral hoe je hier praktisch mee om kunt gaan.

Wanneer en waar

November 2019 – exacte datum en locatie nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden van de start van deze workshop? Stuur dan een mail naar info@broncoaching.nl.

Programma

Een workshop van 2,5 uur waarin je leert over de oorzaken van stress, hoe we hier normaal mee omgaan en wat je praktisch kan doen om de stress te verminderen. We gaan actief aan de slag!

Voor wie

Ervaar jij wel eens veel stress? Wil je hier beter mee om leren gaan? Schrijf je in voor de workshop. Deze workshop is geschikt voor alle volwassenen.

Resultaat

  • meer inzicht waarom je stress hebt
  • praktische vaardigheden om met stress om te gaan

Prijs

Zie Tarieven

Scroll naar top