Burn-out begeleiding

met een brede insteek

Burn-out en overspannenheid kunnen ontstaan door een combinatie van allerlei factoren, zowel fysiek als mentaal, zowel privé als werkgerelateerd. Ook de symptomen zijn divers zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen en/of lichamelijke klachten. Het kan het gevoel geven van “opgebrand zijn”, van geen of onvoldoende energie en motivatie.

Als je dreigt uit te vallen of uitgevallen bent door stressgerelateerde klachten (burn-out, overspannenheid) biedt Broncoaching ook een herstel- en begeleidingstraject aan. Dit traject heeft een brede insteek waarbij rust (in de beginperiode), beweging, voeding, acceptatie, zelfinzicht en verbetering van de uitlokkende factoren en stresshantering een centrale rol spelen.


Je bent niet de enige. Met professionele hulp ben je weer eerder in staat je leven op te pakken. Je staat er niet alleen voor!

Onze begeleiding bij burn-out en overspannenheid kenmerkt zich door:

  • directe intake
  • indien gewenst snelle afstemming met alle betrokkenen rondom jou; met de arbeidsdeskundige, bedrijfsarts, hr en/of leidinggevende. In het begin nemen we je dit uit handen als je dat wilt.
  • afgestemde ondersteuning tijdens herstelproces
  • brede aanpak
  • snellere terugkeer in arbeidsproces

Burn-out begeleiding
Scroll naar boven
Scroll naar top