Schrijf je nu in voor de

8-Weekse Mindfulness Training (MBSR)

Wil je minder stress, meer plezier, leren aanwezig te zijn in het huidige moment, bewust keuzes maken, meer afstand kunnen nemen van je problemen of beter leren omgaan met chronische pijn en/of ziekte? Dan is deze, wetenschappelijk bewezen, online 8-weekse training Mindfulness geschikt voor jou.

Wanneer?

In september- nadere informatie volgt

Of naar keuze in een individueel traject

Waar?

Ahankelijk van de omstandigheden op locatie in Almere of online, vanuit je eigen huis. Je krijgt in het laatste geval een link waarmee je kan inloggen op de live omgeving. Via deze link kom je op de website of in de (gratis) app van ZOOM. Dit kan vanaf je tablet of computer (of eventueel telefoon). Je ziet en hoort de trainer en kunt de andere deelnemers zien.

Programma

De training bestaat uit 8 sessies van 2,5 uur, plus één terugkom of oefendag. In iedere sessie behandelen we een ander thema. In de 8 weken oefen je dagelijks ook thuis. Mindfulness is een praktische training, je leert door te doen. Lees hier meer over mindfulness.

Voorgesprek

Vooraf vindt een telefonisch kennismakings- en intakegesprek met de trainer plaats om te zien of de training bij je past.

Trainingen en workshops Broncoaching
Kleding

Trek gemakkelijk zittende kleding aan waarin je je ook kan bewegen.

Voor wie

Iedere volwassene, jong of oud, met of zonder klachten is welkom. En de training is met name voor je geschikt als je minder stress wilt, meer wilt genieten, beter wilt leren omgaan met moeilijke emoties, minder wilt piekeren en gezonder wilt zijn!

Prijs

Particulier: €395,- inclusief werkboek en stiltedag.

Zakelijk: € 495,- ex btw (als je het vergoed krijgt van je werkgever)

Scroll naar top